Mantec - Personer går i korridor
Hur kan vi hjälpa till?

Karriär

Vi kan erbjuda dig en karriär inom en föränderlig verksamhet - bokstavligt talat

Vår tro är att det är människor som gör den stora skillnaden. Ge rätt personer frihet och ansvar och de kommer att uppnå stora framsteg. Vi är i grunden team-orienterade och har alltid en pragmatisk hållning till hur kunders problem skall lösas. Vi vet att framgången för vår verksamhet är helt beroende av kvaliteten, entusiasmen och engagemanget bland våra kollegor.

På Mantec strävar vi efter att varje medarbetares insats bidrar till en bättre helhet. Våra konsulter är erfarna proffs. De har hjälpt våra kunder att förverkliga enastående operativa resultat och ekonomiska vinster. Mantecs metodik, erfarna konsulter och ackumulerad kunskapsbas av bästa praxis har levererat konkreta resultat till hundratals företag.

Mantec letar ständigt efter exceptionella talanger att addera till vårt team. Om du är erfaren och har dokumenterad framgång i din resumé, kan du också bli en viktig del av vår verksamhet. Skicka in ditt CV tillsammans med personligt brev via länken här intill. Skriv "Jobbansökan" i ämnesraden.